Sufleu de tagliatelle

de Doralinda in Paste, 22 Noi 2012 | 4065 vizualizari

 

E o reteta gustoasa care nu necesita multa munca!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr tagliatelle
  • 100 ml smantana
  • 200 gr parmezan ras
  • 5-6 felii mari de jambon
  • putin unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de tagliatelle:

Se fierb pastele in apa cu putina sare, apoi se strecoara si se pun iar in aceiasi oala in care au fost fierte, cu putin unt. Se amesteca putin, apoi se adauga parmezanul si se amesteca iar la foc foarte mic ptr cateva minute, pana cand se topeste parmezanul. Se adauga apoi si jambonul taiat cubulete mici.

Ungem tava cu putin unt si punem compozitita, iar pe deasupra turnam smantana. Lasam la cuptorul preincalzit cca 30 min ( la foc traditional, nu la cel cu aer) la 200 C ( depinde de cuptor).

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de tagliatelle" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Budinca de paste la cuptor